Små företag vill också ha bra kontor

Ljusa, fräscha och luftkonditionerade lokaler i expansiva Täby. Parkeringsplats med uttag för värmare ingår.

Som ett hotell fast för företag

Det är både bekvämt och praktiskt att jobba och driva företag på kontorshotell. Och faktiskt billigare än man kan tro även om man jämför med att hyra traditionella kontorslokaler.

 

Här i våra luftkonditionerade lokaler kan du koncentrera dig på att driva ditt företag medan vi sköter resten runt omkring. Vi svarar i telefon och sköter posten. Det finns alltid kaffe i kaffebryggaren och kopieringsmaskinen fungerar alltid. Tar du hit kunder så finns ett fint mötesrum.

 

Inred ditt kontor som du vill ha det, eller utnyttja vårt möbelpaket.

I köket värmer du mat eller tar en kaffe

I receptionen finns kopieringsapparat och annan service.

Service som ingår i hyran

I bashyran ingår förutom ditt kontor fri tillgång till ett välutrustat konferensrum för 12 personer och ett ljust och trevligt lunch- och fikarum. Med våra tilläggspaket kan du utöka servicen med receptionstjänster, bredbandsuppkoppling, kontorsmöbler med mera.

Room Service

Precis som på hotell för människor så kan vi erbjuda precis den servicenivå du vill ha. Receptionen är bemannad under kontorstid och underlättar din vardag.

Telefontjänst

Solliden Kontorshotell har en modern växel där du kan använda ditt eget telefonnummer eller välja ett från vår egen nummerserie. Vi har ett bärbart system som fungerar på hela området, såväl på kontorsrummet som fikarummet eller balkongen. Ett samtal går först till ditt rum. Om ingen svarar efter ett antal signaler, kopplas det automatiskt över till växeln. Vi svarar då med ditt företagsnamn och tar emot och lämnar meddelanden. Bredbandstjänsten är en del av kommunikationspaketet.

 

Bredband

Kontorhotellet är utrustat med en 100 mbit/s fiberanslutning.  Vi står för all säkerhet och du behöver bara koppla in din dator och köra. Har du speciella önskemål eller krav kan vi säkert tillgodose dessa.

Konferensrum

Konferensrummet har plats för upp till 12 personer och är fullutrustat med projektor, konferenstelefon och annat du behöver för ett effektivt möte.

Poolbil – 300 kr/dag

Behöver du en bil för en dag så står en VW UP här och väntar. Du bokar den i receptionen och kostnaden är 300 kr/dag inkl allt.

Parkering

Parkering ingår och det finns uttag för kupé/motorvärmare på parkeringsplatserna.

Poolbilen kan du hyra för 300 kr/dag. Perfekt för ärenden och möten.

Rum från 3 900 kr/mån

Kontorshotellet har 39 rum som ger mellan 39 och 50 arbetsplatser. Rummen är 10, 14, 19 och 29 kvm stora. Vi har ett grundpris för själva rummet. Vill du bara ha ett rum går det bra. Önskar du mer service finns tillval du kan göra.

bildgalleri

Rum från

3900 kr

per månad

Välutrustat konferensrum med plats för upp till 12 personer.

I lunch- och fikarummet träffar du de andra hyresgästerna.