Små företag vill också ha bra kontor

solliden_stairbw
solliden_korridor
solliden_konf

SOM ETT HOTELL FAST FÖR FÖRETAG

 

Det är både bekvämt och praktiskt att jobba och driva företag på kontorshotell. Och faktiskt billigare än man kan tro även om man jämför med att hyra traditionella kontorslokaler. Det bästa med att ha sitt företag på ett kontorshotell är nog kontakten med de andra företagarna i huset. Som småföretagare vet du värdet av att kunna knyta nya kontakter och bara ha någon att äta lunch med.

RUM FRÅN 4 900 KR/MÅN

 

Kontorshotellet har 39 rum som ger mellan 39 och 50 arbetsplatser. Rummen är 10, 14, 19 och 29 kvm stora. Vi har ett grundpris för själva rummet. Vill du bara ha ett rum går det bra. Önskar du mer service finns tillval du kan göra. Solliden kontorshotell ingår i vår Solliden Business Park där vi även har fastigheter med större lokaler, med självservice.

Ljusa, fräscha lokaler

 

Ljusa, fräscha och luftkonditionerade lokaler i expansiva Täby. Parkeringsplats ingår och laddplatser för elbil finns.

 

Här i våra luftkonditionerade lokaler kan du koncentrera dig på att driva ditt företag medan vi sköter resten runt omkring. Det finns kaffemaskin med gott kaffe och te och kopieringsmaskinen fungerar alltid. Tar du hit kunder så finns både ett stort konferensrum och andra sociala ytor för spontana möten. Det finns även postboxar om du vill få din post till kontoret.

SERVICE SOM INGÅR I HYRAN

 

I bashyran ingår förutom ditt kontor fri tillgång till ett välutrustat konferensrum, samtalsrum, lounge och ett ljust och trevligt lunch- och fikarum.

MÖTESRUM

 

Konferensrummet är bokningsbart och har plats för upp till 10 personer och är fullutrustat med 80” LED-skärm som du kan koppla upp din dator mot, whiteboard och annat du behöver för ett effektivt möte. Vi har även ett mindre samtalsrum med fåtöljer som ej är bokningsbart, för mer spontana möten och samtal.

BREDBAND

 

Kontorshotellet är utrustat med en 1 gbit/s fiberanslutning. Vi står för all säkerhet och du behöver bara koppla in din dator och köra. Har du speciella önskemål eller krav kan vi säkert tillgodose dessa.

PARKERING

 

Parkering ingår och det finns laddplatser för elbil.

BILDGALLERI